Visitors 14889
49925 photos, 17 videos

Vi er "Hele Danmarks Eventgalleri" med billeder fra begivenheder. Idéen med siden er at skabe én samlet platform, hvor dygtige frivillige fotografer kan fremvise deres billeder fra begivenheder i Danmark.

Allerede nu kan der ses billeder, og holdet af frivillige fotografer sørger hele tiden for, at der kommer flere billeder til hjemmesiden.

Følg os på Facebook her!


Contact Info


Recently Added
Jurassic weeks i HerningCentretMariagerfjords største legelandFredag uge 42: Mariagerfjords Største Legeland 2016Arbejdsdagen med mange gøremål – tak for jeres hjælpRon Hacker (US) & The Hacksaws Koncert Paletten Viborg 2016.Aalborg Demonstration mod Nedskæringer på Uddannelse.Velbesøgt Åben-Grund på Vikingeparken HobroOpenByNight i Hobro - 30 sep 2016


Fotografoversigten: