Hej og Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, og jeg er en billedemager / amatør fotograf, der primært laver digitalt art.
Jeg har en stor forkærlighed for sport generelt, hvilket giver en fordel, når der skal tages billeder. Jeg har været sportsfotograf i mere end 3 år, og jeg leverer bl.a. billeder til den store ishockeyspillerdatabase, Eliteprospect, samt ishockeyhjemmesiden, Hockeymagasinet og er lige kommet ind som fotograf for Ribe Esbjerg HH / Europamester. Da der er mange følelser under en kamp, og det er svært at fange dem alle sammen i et enkelt billede. Men prøver jo så godt som muligt. om det er Ribe Esbjerg HH,eller om det er ishockey landsholdet, der spiller, så er det de samme følelser, der skal fanges på et splitsekund. Der har været stor interesse for billeder, der viser den glæde, som spillerne har, når de udøver deres sport. Jeg glæder mig til at høre fra jer!
Ribe Esbjerg HH vs. RK NexeRibe Esbjerg vs. KIF KøbenhavnRibe Esbjerg vs. Bjerringbro Silkeborg VoelTeam Esbjerg vs. Nykøbing Falster håndboldTeam Esbjerg vs. Aarhus UnitedRibe Esbjerg HH vs. TM Tønder Håndbold (Santander Cup)Ribe Esbjerg HH vs. Aarhus HåndboldRibe Esbjerg HH vs. Skanderborg HåndboldRibe Esbjerg HH vs Skjern HåndboldDer blev brændt for meget, kostede Ribe Esbjerg HH sejren.Med stående bifald fra 1026 tilskuereNogle har ladet mene, at Søren Haagen er tæt på pension, men det passer ikke.Det siges, at man ikke vinder sølvet men taber guldet.Der var forskel på de to hold, der sidste torsdag mødtes i SkjernEn dårlig første halvleg kostede Ribe Esbjerg HH.AALBORG KUNNE SØNDAG EFTERMIDDAG LADE SIG HÆDRE SOM DANSKE MESTRE, DA NORDJYDERNE SLOG SKJERN MED 32-25 (14-10) I DM-FINALEN.Wrestling på TobakkenRibe Vikinge center del. IRibe Vikinge center Del. IIVikinge marked på Ribe Vikinge CenterRibe Vikinge centerLangelands fortet. et fedt sted at fotografereDen Søfarendes dagÅben hede (udstilling og demonstration af militært materiel)Grøn koncert Esbjerg '14Grøn koncert Esbjerg '15Grøn koncert Esbjerg '16Grøn Koncert Esbjerg '17