71 photos

DK-event's fotograf Flemming Pedersen, Herning var idag 2. juni 2017 til folkefest i Herning til indvielse af den nyrenoverede gågade - Klik ind og se mere.

Pragtfuldt vejr med sol og næsten vindstille trak rigtig mange Herningensere samt folk fra oplandet ind til den store fest, hvor alle forretninger havde åbent til kl. 22.

Kl 14 startede arrangementerne med en udstilling arrangeret af Mikkel O. Pedersen der kører formel 1 i udlandet og netop hjemkommet fra Monaco.

Han stillede op med med sit team af sportsvogne fra Porche, som i kortege indtog torvet og fordelte deres flotte køretøjer på torvet. Der var ikke helt så mange som annonceret, men ca. 20 biler var dog ankommet.

Kl. 16 indtog dansk/australske Anja Nissen scenen, hvor hun underholdt et veloplagt publikum i 30 minutter med udvalgte musiknumre og ikke mindst sin grandprix sang “Where I Am”. Der var et bragende bifald til den unge sanger fra alle hjørner på torvet.

Kl. 16-30 kunne man møde bamse betjent på Tinghuspladsen hvor der til lejligheden var opstillet en trafikskole opbygget i en slags hoppeborg hvor de mindste trafikanter kunne tage kørekort til cykel.

Der var også almindelige hoppeborge - så børnene fik virkelig noget at udfordre sig med.

Kl. 17 underholdt den hollandske trup "Sgt. Wilson’s Army Show” bestående af 3 kvinder i blå flyveruniformer og Sgt. Wilson’s som iklædt pilotjakke og en sort stok samt solbriller ledede showet med et historisk tilbageblik på 1940’erne og 50’erne.

Skal jeg sige noget negativt om dette show, så var der for meget show og for lidt direkte, da det hele var bygget op på playback - så man kan sige, det var lettjente penge - nok ikke noget jeg ville betale for at høre.

Kl. 19 gik dagens hovednavn “Rugsted og Kreutzfeldt" som tilfældigvis kom forbi på scenen og de åbnede med netop dette nummer og de leverede virkelig varen med musikalske numre fra 80erne - og de viste at de stadig trods de er blevet lidt mere grå i toppen kan underholde med sange som publikum kan synge med på.Foto: Flemming Pedersen, Herning
Tel.: 20 37 54 10 - 51 37 67 45
Mail: event-fotografi@mail.dk
Web: event-fotografi.dk
porcherporcherporcherporcherporcher-5Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved Porche udstilling.Stemningsbilled ved FøtexEM cykel mascot Bikey legerStemningsbilled i gågadenStemningsbilled i gågadenStemningsbilled i gågaden.Anja Nissen på scenen.Anja Nissen på scenen.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: