4 photos

Panikken er afblæst hos Tina Krog Jensen i Hørby ved Hobro. Hendes 7 år gamle Harris-høg Istick er vendt hjem igen efter et par dage på springtur.
Istick slap væk fra sin "bue" med sine sko og den røde snor, og det var faktisk det, der skabte mest panik. Istick er tam og vant til mennesker, men med snoren kunne den nemt vikle sig ind i grene eller lignende og dermed blive "fanget". Sådan gik det heldigvis ikke.
Efter Hobro-portalens efterlysning forleden kom der rigtig mange henvendelser til Tina Krog Jensen, som adskillige gange var ude for at kigge efter Istick. Men pludselig vendte høgen hjem af sig selv. Sikkert sulten og træt efter den selvvalgte "ferie". Tina Krog Jensen er uddannet dyrepasser og falconer fra Københavns Zoo.
Hun har trænet Istick siden høgen var 3 måneder. Fuglen er ikke farlig for mennesker, men ukyndige skal aldrig forsøge at kalde en høg til dig - heller ikke en tam høg - fordi den har meget skarpe klør, som kan give grimme sår. Isticks ferie varede en lille uge, men nu er hun på plads igen på buen - og glad for det. Glad er også Tina Krog Jensen, der takker alle de, der gjorde sig ulejlighed med at komme med opkald, når de så en høg, der kunne være Istick.
Tekst: Kurt Helge / Foto: Johnny sørensen
IMG_1613IMG_1616IMG_1620IMG_1627

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: