30 photos

Photo-andersen.dk var ude at se at Team Esbjerg sikrede sig i aftes deres sjette sejr i træk, da de på hjemmebane besejrede Aarhus United.
I Blue Water Dokken foran lidt over 2000 tilskuere vandt esbjergenserne med 30-24 efter 13-13 ved pausen.
Se kampen i tal HER
Nu venter der Team Esbjerg fem spændende og hårde opgør, når de møder NFH (Santander Cup), Viborg HK, København Håndbold, FCM Håndbold og Odense Håndbold i nævnte rækkefølge.
Esbjerg-træneren, Jesper Jensen, var tilfreds med gårsdagens sejr, men holdet har noget at gøre, hvis de skal gøre sig gældende i de næste fem kampe. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:
“Vi spillede superflot det første kvarter, men fik ikke udbytte af det, fordi vi brændte i hvert fald fire hele chancer og manglede koncentration i de afgørende situationer i angrebet. Vi gjorde det godt i forsvaret og kunne have ført med seks-otte mål allerede midt i første halvleg. Så havde kampen været afgjort. Vi gik lidt ned i de sidste 10 minutter før pausen, og så lod vi de unge spille mod kampens slutning, så de kan få noget erfaring. I lange perioder så vi, at vi har noget at gøre i de næste fem kampe”.
Team Esbjerg spiller deres næste kamp mod NFH den 25. oktober, når de to mandskaber tørner sammen i Blue Water Dokken i kvartfinalen i Santander Cup.

Kilde : Europamester.dk
MMAMMA-2MMA-3MMA-7MMA-10MMA-11MMA-13MMA-14MMA-15MMA-20MMA-23MMA-29MMA-40MMA-42MMA-44MMA-46MMA-47MMA-50MMA-53MMA-58

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: