26 photos

På en dag, hvor Århus Håndbolds kollektive håndboldspillere var til at snakke med, leverede Ribe-Esbjerg HH en kritisabel indsats i perioden 48:03 til 58:26 – mere end 10 minutter uden en eneste scoring. Ja, og Århus Håndbold var næsten tilsvarende uskarp i samme periode.
Da haluret viste 48:03 scorede Yehia Elderaa til (22-23), mens Rasmus Boysen reducerede til (23-26) godt 10½ minut senere.
Det ”sorte hul”, som også er set på udebane med lange scoringspauser, flyttede desværre ind i Blue Water Dokken, hvor 1267 tilskuere trods modgangen forsøgte at opildne hjemmeholdet til en HOLDINDSATS.
Ribe-Esbjerg HH var i overtal i 4 minutter, men lige lidt hjalp det – der var boldtab på boldtab, selv et tomt mål kunne ikke rammes. Hvor var vildskaben – og viljen til den kollektive sejrsmarch?
Der var gennem hele kampen glimtvise individuelle præstationer og energimål, men hele tiden lurede muligheden for at tabe det hele lige under overfladen!
Selvom Tim Winkler diskede op med en række store redninger, så kunne han ikke holde hjemmeholdet inde i kampen.Vender vi lige blikket mod Århus Håndbold, så spillede de som hold – og kom eksempelvis på banen efter pausen for kollektivt at varme op med adskillige tværløb. Spillerne har systemer og stempler ind. Ribe-Esbjerg HH´s opvarmning til kampstart for 2. halvleg savner dynamik.
I pausen var der delte meninger om hjemmeholdets chancer, men med de tidligere hjemmekampe in mente, så var der alligevel en vis forhåbning om en ny triumf.
Fra pausestillingen (12-16) bragte Århus Håndbold sig foran med (13-18), inden Lukas Karlsson kunne gøre det til (14-18), Rasmus Nielsen til (15-19) og Jacob Holm (16-20).
Ribe-Esbjerg HH levede på enkeltmands præstationer - og når man efter godt 44 minutter får chancen for at reducere på straffekast ved stillingen (20-22), så skal bolden bare i kassen! Straffekastet blev på det skammeligste misbrugt. Der scoredes således kun mål på 50% af straffekastene.
Ribe-Esbjerg HH prøvede også kort 7 mod 6 spillet, men uden held.
Hjemmeholdets Yehia Elderaa er en ganske fortræffelig spiller – med en flot svæv som langskytte, men det giver uro, når han skal udskiftes midt i et århusiansk kontraspil. Det er pokkers svært at vinde kampe, når modstanderen scorer blot 7 sekunder efter, at man selv har scoret.
Konklusion: En helt klar OMMER!
Ribe-Esbjerg HH SKAL rejse sig til pokalkampen på tirsdag i Blue Water Dokken mod Tønder Håndbold – og der skal knokles igennem i 60 minutter, så publikum og håndbold Danmark kan mærke, at visionen om en super sæsonen lever.At Århus har problemer hjemme med en Letbane, det så vi ikke i en let kamp på Ribe-Esbjerg HH´s hjemmebane.
Om der blev overset et par RØDE kort, vil vi ikke afgøre i dette referat – men et par TV-journalister, der lige har bestået en teoriprøve i spillereglerne, var ikke i tvivl.
Topscorer for Ribe-Esbjerg HH blev Jacob Holm med 6 mål, mens Yehia Elderaa scorede 4 mål. Hele 9 spillere kom på scoringstavlen.
Kampens spiller blev Rasmus Boysen, der bliver udvalgt i samarbejde med BROEN Shopping og Esbjerg City.

Kilde: Johnny Tauman
MMA-3MMA-5MMA-6MMA-7MMA-11MMA-17MMA-18MMA-19MMA-22MMA-25MMA-26MMA-34MMA-35MMA-36MMA-37MMA-38MMA-41MMA-42MMA-54MMA-56

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: