17 photos

-Jeg er både glad og beæret over at kunne træde ind i en toppost i min hjerteklub. Her har jeg startet min karriere, og jeg har lige siden været passiv medlem af Randers Freja, som det hed dengang. I dag er det et helt andet professionelt set-up med mange dygtige medarbejdere - både i spiller- og trænertruppen som i administrationen. Jeg glæder mig til opgaven.

Sådan sagde den tidligere professionelle fodboldspiller og nu tidligere TV-kommentator for Canal9, Michael Gravgaard, da han på et pressemøde i loungen på BioNutria Park blev præsenteret som ny administrerende direktør for Randers FC.

-Gravgaard var vores førstevalg. Jeg er sikker på,at han med sin fodboldindsigt og sine forretningsmæssige egenskaber kommer til at sætte et stort præg på Randers FC, udtrykte bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen, der samtidig kunne byde velkommen til den ny sportschef, Ole Nielsen, hentet fra Viborg FF. Aftalen kom Ole Nielsen kom i stand juleaftensdag om eftermiddagen, mens Svend Lynge fik beseglet aftalen med Michael Gravgaard, da denne var på juleferie i barndomsbyen Spentrup.

-Så er vores ledelse på plads, og det er rart og trygt for spillertruppen. Vi er sikre på, at vi har fået dygtige folk,og nu skal vi så "bare" gøre vores arbejde. Sådan bød anfører Christian Keller sine nye chefer velkommen. Og uden at nævne detaljer fra den periode i Viborg, hvor Keller og Gravgaard spillede næsten 100 kampe sammen.

Der var hilsen fra cheftræner Colin Todd, der hjemme i England plejer sig selv efter en rygoperation. Han har fulgt med i ansættelsen af direktør og sportschef, men har også sikret sig, at hele spillertruppen er intakt og klar til at forberede sig til træningskampe og superliga-start den 27. februar kl. 16 hjemme mod SønderjyskE.

Hele den samlede danske "verdenspresse" var mødt op til tirsdagens pressemøde sammen med mange sponsorer, forretningsforbindelser og fans. Med i fanskaren afslørede den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen sig. Han bor nu i Randers og ser stort set alle RFC's kampe på hjemmebane:

-Ja, fodbold er spændende. En helt anden sport end cykling. Hvem ved, om jeg måske kunne bidrage til at gøre fodboldspillerne endnu mere fysisk stærke end de er i dag? Der er en anden disciplin forbundet med individuel sport end med holdsport, sagde Michael Rasmussen, der ikke lignede en, som ville afvise en henvendelse om at kunne hjælpe til i RFC.

Kurt Helge tog disse billeder fra dagens pressemøde.
VIDEO: Se et videoklip fra pressemødet her
RFC (1 of 1)RFC (1 of 1)-2RFC (1 of 1)-5RFC (1 of 1)-4RFC (1 of 1)-6RFC (1 of 1)-7RFC (1 of 1)-8RFC (1 of 1)-9RFC (1 of 1)-10RFC (1 of 1)-11RFC (1 of 1)-12RFC (1 of 1)-13RFC (1 of 1)-14RFC (1 of 1)-15RFC (1 of 1)-16RFC (1 of 1)-17RFC (1 of 1)-3

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Randers FC, direktør, fodbold, gravgaard, keller, michael rasmussen, ole nielsen, sportschef, superliga, svend lynge