89 photos, 1 videos

Taget på Romalthallen ligger stadig hvor det skal. Det kunne der ellers være tvivl om, efter at Danmarks populæreste danseorkester Kandis den 8. december besøgte hallen.

Mere end 350 mennesker havde fundet vej til Romalt, og de fik det, som de ville have: God mad, god underholdning og godt humør.

Restaurant Pakhuset og Frederiksberg Kødforsyning leverede et fyrværkeri af forskelligt mad:

Fiskefilet med citroner, varmt- og koldrøget laks med dressing, ribbenssteg med rødkål, julemedister, leverpostej med bacon, sylte med rødbeder, hamburgerryg med grønlangkål og som dessert ris ala mande med kirsebærsovs.

Mens deltagerne indtog den dejlige mad, sørgede diskjockey Peter Dalsgaard for, at stemning blev hevet op på et niveau, hvor ingen var i tvivl om, at det var en festaften.

Med sin styrmandskasket tog han publikum med fra Halifax til Spanien mens de gyngede, skålede og sang med.

Klokken 21 var maden som blæst fra hallen. Hurtigt var der lavet et kæmpe dansegulv, og fra forsanger i Kandis, Johnny Hansen sagde godaften, og orkestret startede ballet med En lille ring af guld, var dansegulvet fyldt op. Samtidig blev der sunget med af fulde bryst på alle de kendte sange. Men det lykkedes ikke at efterleve Johnny Hansens opfordring om at synge så højt, at taget lettede.

En stor mængde fans havde taget opstilling ved scenen for at vinke og smile til deres idoler. Og alle orkestrets medlemmer tager sig god tid til at tale med dem, og skrive autografer.

I år var scenen ekstra udsmykket med dannebrogsflag. Det var medlem af Kandis Fanklub, Finn Clausen, som havde taget turen fra Aarhus til Romalt for at udsmykke scenen, og selvfølgelig for endnu en gang at opleve Kandis.

Det var også et tørstigt publikum. Charlotte Kirkegaard fra Restaurant Pakhuset måtte ringe til husbonden Hans Christian Møller og bede om assistance. Der var ved at være bund i de ti fustager fadøl, og derfor skyndte Møller sig til Romalt med ekstra forsyninger.

Et par firmaer havde benyttet lejligheden til at afholde deres årlige julefrokost i Romalt. Og det bliver sikkert ikke sidste gang, at de gør det. Det kan nemlig ikke udelukkes, at lignende arrangementer bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Det var Fiskerestaurant Pakhuset, som i samarbejde Romalt IF stod som arrangører. De var forudseende og viste en god moral. Der var arrangeret shuttlebus til og fra Rutebilstationen i Randers, som kun kostede 25 kroner. Så der var ingen undskyldning for selv at køre hvem, for dem som havde fået en tår over tørsten.

Omkring 20 frivillige medhjælpere fra Romalt IF stod klar til at rydde borde, sælge øl og små skarpe samt eller bistå med råd og dåd. Man skulle næsten ikke tro, at de havde lavet andet. Alt gik gelinde til alles store tilfredshed.

Nu er det under ingen omstændigheder arrangørernes skyld, hvis ikke deltagerne får en god jul. Igen har Restaurant Pakhuset med Hans Christian Møller og hans hustru Charlotte Kirkegaard bevist, at de evner at lave vellykkede fester.
DSC01972DSC01973DSC01974DSC01975DSC01976DSC01985DSC01986DSC01987DSC01988DSC01989DSC01990DSC01991DSC01992DSC01999DSC02001DSC02015DSC02024DSC02029DSC02031DSC02036

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: