612 photos

Allerede inden sidste spillerunde var Hobro IK sikret oprykning til superligaen i fodbold, men det betød ikke, at spillerne "gik på sommerferie" før tiden. Selv om Hobro intet havde at spille for, hvorimod gæsterne fra Hvidovre kæmpede for at undgå nedrykning, så sluttede Hobro med maner og vandt sikkert med 2-0 i en kamp, hvor der var nøjagtig den klasseforskel, som der skal være på top og bund.
Sebastian Andersen bragte Hobro foran efter bare 6 minutters spil, og da topscorer Mads Hvilsom gjorde det til 2-0 lige før pausen, så var den kamp lukket. En fin kontrolleret indsats af Hobro, som viste sig værdig til oprykningspladsen, som betyder, at spillerne nu kan holde en kort ferie, inden de skal i gang med træningen til superligaen, hvor første kamp spilles i Odense mod OB om allerede seks uger.
SE OGSÅ: Oprykningsfest for 900 vip-fans i Hobro Idrætscenter
SE OGSÅ: Hobro-eufori over oprykning til Superligaen
Knap havde spillernes forladt banen efter mandagens kamp og publikums klapsalver var stilnet af, før alle de, der skal tage sig af de praktiske ting i forbindelse med Hobros oprykning, begyndte at skrælle græstæppet af for at give plads til varmeanlæg og nyt græs, som det kræves i den nye fine række. Tilskuerfaciliteterne skal forbedres, og der er som nævnt meget kort tid til at få det hele på plads.
Men på plads skal stadion nok komme. Hobro er i superligaen, og alternativet til et nyt forbedret stadion er, at HIK skal spille sine kampe på udebane. DBU giver oprykkerne en række dispensationer fra de forskellige krav, men det, der skal være i orden til tiden, skal nok blive lavet, så FCK og Brøndby lærer at finde ud af, hvor Hobro ligger.
SE OGSÅ: Sportschefen og Cheftræneren glæder sig til Superligaen på DS Arena
SE OGSÅ: DS Arena bliver nu splittet ad – for at blive gjort klar til Superligabold
Kampene mod de to hold bliver på et stadion, som sandsynligvis vil være tæt på fyldt - for ikke at tale om, hvad "lokalopgør" mod Aa.B. og Randers FC må bringe af publikumstilstrømning og oplevelser.
Da sidste fløjt lød lidt før kl.18, blev der samtidig blæst til en næsten gigantisk oprykningsfest, der bød på taler og hurraråb med skål og lykønskninger til alle fra alle, ligesom der var musik med bandet StarTurn. Og da den fest var slut, så fortsatte den for mange vedkommende på Hobros diskoteker og værtshuse. Der skal såmænd nok være nogen, der fester endnu, for så stor en begivenhed er det, at Hobro er i superligaen.
Og det er ganske vist....
FØLG OS PÅ FACEBOOK HER: www.facebook.com/dk.event.dk
Foto: Johnny Sørensen / Tekst: Kurt Helge Andersen
Hobro IK sluttede med maner (1)Hobro IK sluttede med maner (2)Hobro IK sluttede med maner (3)Hobro IK sluttede med maner (4)Hobro IK sluttede med maner (5)Hobro IK sluttede med maner (6)Hobro IK sluttede med maner (7)Hobro IK sluttede med maner (8)Hobro IK sluttede med maner (9)Hobro IK sluttede med maner (10)Hobro IK sluttede med maner (11)Hobro IK sluttede med maner (12)Hobro IK sluttede med maner (13)Hobro IK sluttede med maner (14)Hobro IK sluttede med maner (15)Hobro IK sluttede med maner (16)Hobro IK sluttede med maner (17)Hobro IK sluttede med maner (18)Hobro IK sluttede med maner (19)Hobro IK sluttede med maner (20)

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: