12 photos

Hancock Fadøl har i en årrække været fadøllet til fodbold på DS Arena, og mange har smagt de klassiske øl fra Hancock bryggeriet i Skive under fodboldkampen.

Gennem mange år har Hancock leveret kvalitetsfadøl og sodavand til det danske marked, og de har vundet mange priser gennem årerne for deres produkter.

Julen er en af de højtider, hvor fadøl passer ekstra godt ind. Maden der spises til julefrokosten akkompagneres oftest af øl og snaps. Fadøl er generelt mere sprudlende og frisk end alm. flaskeøl og skaber dermed lige det sidste til en festlig aften.

Hobroborgerne kan købe fadøl til julebordet hos Festshop.dk, som ligger på Smedevej i Hobro. Firmaet er en del af WOODS – REN SERVICE og har lager og butik samme sted. Her er der travlhed med at levere fadølsanlæg og Hancock fadøl ud til byens borgere. Mange kommer for at leje anlæg og købe fustager, men festshop.dk bringer også ud. For festshop.dk er det at være lokalt salgssted for Hancock Fadøl en spændende opgave, hvor der hele tiden er fokus på rengøring og service af udlejningsanlæggene, samtidig med at fustagerne og kulsyrebeholderne skal være klar til brug. når de når ud til kunderne.

Festshop.dk har oplevet stor efterspørgsel på fadøl til private fester i 2017, og der er mulighed for at bestille helt ned til ½ fustage fadøl (15 ltr.) hvilket gør, at alle kan være med.
Fadøl er ikke kun et godt supplement til julestemningen, det er også en smagsoplevelse, når det nydes sammen med venner og familie. Ølprodukter har i de senere år været en stadig større del af drikkevarerne til det danske køkken, og meget nordisk mad går hånd i hånd med Hancock fadøl.


Billeder & tekst er lavet af: TM&E Air-view.dk
Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (1)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (2)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (3)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (4)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (5)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (6)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (7)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (8)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (9)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (10)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (11)Festshop.dk-Hancock salgssted i Hobro (12)

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: