DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Kim Trier Larsen
Galleries 6
Collections 0
Groups 0
Hej og velkommen til.
Mit navn er Kim Trier Larsen. Jeg er journalist og fotograf med udgangspunkt fra Farsø i Vesthimmerland, men kommer rundt i hele landet.
Jeg arbejder, hvor der er brug for det, og hvor det føles nødvendigt. Jeg kommer gerne og dækker dit arrangement for DK-Event.
Jeg driver blandt andet Larsen Photography, hvor jeg tager billeder i forbindelse med både Messer, Koncerter, Events, Sportsarrangementer, Modelfotos, Arkitektur, Portræt, Bryllup, Familiefotos og meget meget mere.
Jeg laver også TFP billeder, så kontakt mig endeligt.
Jeg har lavet en hjemmeside: www.kimtrierlarsen.dk hvor mit fotografiske virke også vil blive fremvist.
Jeg har også en Facebook side: https://www.facebook.com/kimtrierlarsen/ Jeg kan desuden følges på Instragram også: https://www.instagram.com/photography.larsen/
ALLE mine billeder er beskyttet af ophavsretten, og forsynet med mit vandmærke.
Billeder leveres i web-kvalitet, men på forespørgsel og mod betaling, kan de leveres i højere opløsning og/eller i print.
Læg en besked på min Facebook side eller mail kimtrierlarsen@gmail.com, når og hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på billeder, hvad enten det måtte være Portræt, Bryllup, Konfirmation, Barnedåb og lignende.

Kontakt info: Tlf.: 23 96 76 86
Mail: kimtrierlarsen@gmail.com
Web: www.kimtrierlarsen.dk
Instagram: https://www.instagram.com/photography.larsen/
Facebook: https://www.facebook.com/kimtrierlarsen/
Blomster, Biler og TordenbragDanish Air Show 2018DGI Forårs Opvisning 2018 i FarsøGlobal Grill Day i Fårup SommerlandHåndbold Landskampen Danmark - SchweizÅbent Hus hos Volkswagen Viborg