DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | khkom (kurthelgefoto)
Mit navn er Kurt Helge Andersen. Jeg er journalist og fotograf med udgangspunkt fra Kronjyllands hovedstad Randers. Jeg arbejder, hvor der er brug for det, og hvor det føles nødvendigt.

I firmaet Khkom (All-events) - https://www.facebook.com/khkom.kurthelge - arrangerer vi fotoevents i det meste af Jylland. Det er overskuelige events med som regel 7-15 modeller og mindst lige så mange fotografer. Der er aldrig "fri tilmelding", men aftalte shoots, så ingen - hverken modeller eller fotografer - kommer til at arbejde med nogen, der ikke lige harmonerer med. Events bliver offentliggjort på Khkom og oprettes som særskilt begivenhed på Facebook.

Firmaets andet "ben" laver og formidler musikarrangementer. Vi leverer musik og anden underholdning til fester uanset størrelse og karakter. Så du kan købe en festpakke med alt inklusive: festlokale, mad og drikke, musik og underholdning samt fotografering undervejs.

Billeder leveres i web-kvalitet og - på forespørgsel - i højere opløsning og/eller i print. Læg en besked på Facebook eller mail khkom@live.dk, når og hvis du har brug for et uforpligtende tilbud.