DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Grease i Randers havde fin premiere
75 photos

De unge skuespillere, sangere, dansere og musikere gjorde premieren fredag aften på Støvringgaard Festspil musicalforestilling Grease til en pæn succes, hvor publikum kvitterede med stående applaus. De store smil var fremme hos instruktørægteparret Benedicte Monica og Brian Andersen samt hos danseinstruktøren Nikoline Marie Hjørnholt, der har deres store andel af æren for, at årets festspil i den smukke have ved Støvringgaard Kloster fik en fin start.

Ved generalprøven torsdag aften kæmpede man bravt med lydproblemer. Musicalens band, Sha Na Na, måtte øve hele natten til fredag for at få alt på plads, og inden forestillingen var det tydeligt, at der var nervøsitet at spore hos de fleste medvirkende, selv om nerverne dog ikke ligefrem hang udenpå tøjet.

Helt perfekt blev lyden heller ikke ved premieren, men det var kun små ting, der ikke havde betydning for sammenhængen. Værre var det, at en af de unge spillere faldt uheldigt på scenen og brækkede håndleddet, da hun tog for sig i faldet. Synd, men flot klaret af resten af staben, at de fortsatte som intet var hændt og klarede sig udenom den uheldige spillers replikker. Mange blandt publikum opfattede knap uheldet, men lørdag eftermiddag vil de kunne opleve en skuespiller med armen i gips.

Borgmester Claus Omann Jensen (V) stod for premiereaftenens åbningstale og var iøvrigt svært fornøjet med at overvære forestillingen:

"Hvor er de dygtige. Jeg kan genkende en del fra egnsteatrets talentskole, og i det hele taget er det flot, at vi kan præsentere så mange talenter i en lokal musical, konstaterede borgmesteren.

Bestyrelsesmedlemmerne i Støvringgaard Festspil glædede sig over godt 200 publikummer til premieren, for sjovt nok er det sjældent der, der kommer flest.

Grease spilles igen lørdag og søndag eftermiddag. Så får spillerne en velfortjent hvil, inden det går løs igen onsdag, torsdag, fredag samt næste søndag.

Vi røber nok ingen hemmeligheder ved at afsløre, at den generte Sandy ender med at smide alle hæmninger og score Rydell High's populæreste ungersvend. Men vejen derhen følger ikke slavisk den oprindelige Grease-udgave. Nye replikker og spillernes egne fortolkninger gør det til en absolut seværdig musical.
Grease--2Grease--3Grease-2011Grease-2012Grease-2013Grease-2015Grease-2019Grease-2020Grease-2021Grease-2024Grease-2025Grease-2026Grease-2027Grease-2028Grease-2029Grease-2031Grease-2035Grease-2036Grease-2037Grease-2038

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:grease, musical, randers, støvringgaard