DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Det kolde nytårsgys i Randers
26 photos

Omkring 30 modige svømmere fra Auning og Gudenå Open Water tog imod udfordringen om at tage et nytårsbad i Gudenåen ved Randers Regnskov nytårsaftensdag.
Det er andet år i træk, at helårssvømmerne markerer årskiftet på den måde, og de havde nogle fornøjelige minutter i badetøj og iskoldt vand, mens tilskuerne frøs andægtigt i overfrakker, dynjakker og halstørklæder.
Svømmerne fra Auning mødes traditionelt en gang om ugen året rundt til svømning ved Voer, men der er de oftest bedre klædt på med - forholdsvis - lune heldragter, og svømmer ofte 20-30 minutter i vandet uanset temperaturen. Ved nytårsdypningen i Randers blev det kun til en eller to korte dukkerterne og så op igen.
Arrangørerne var meget tilfredse med fremmødet og med den opmærksomhed, som deres arrangement fik. Der var rigtig mange, der så på, og måske fristes nogle af disse til at være med næste år, når der igen nytårsbades under overskriften "Nytårs Dyb Med Tosser i Randers".
At bedømme efter de aktives velbefindende så det nu slet ikke så tosset ud.
Nytårsbad-2Nytårsbad-4Nytårsbad-5Nytårsbad-6Nytårsbad-8Nytårsbad-9Nytårsbad-10Nytårsbad-11Nytårsbad-12Nytårsbad-13Nytårsbad-14Nytårsbad-15Nytårsbad-16Nytårsbad-17Nytårsbad-18Nytårsbad-19Nytårsbad-20Nytårsbad-21Nytårsbad-22Nytårsbad-22

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:auning, kolde gys, nytår, open water, randers, regnskoven, svømning, vinterbadning