DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Hyldest til Randers HK
12 photos

Randers HK's vindere af håndboldkvindernes danske pokalturnering modtog i dag Randers bys officielle hyldest og tak ved en reception på det gamle rådhus. Her blev de sammen med trænere og holdledere begavet med Lyngby-vaser - nok ikke så store som pokalen, men til gengæld var der så én til hver.
Borgmester Claus Omann Jensen (V) sagde til håndboldspillerne, at byen ikke alene er stolte over den flotte præstation, men også glade over, at spillerne også i hverdagen er gode repræsentanter for Randers - ikke alene i håndboldarenaerne, men også når de færdes i byen og dukker op, når klubbernes ungdomsspillere træner:
"I er forbilleder for rigtig mange unge, og det sætter vi pris på", sagde borgmesteren, der mindede om, at RHK skal i top 6 og gerne helt til finalen med efterfølgende repræsentation i Champions League. Det må være det største mål for alle.
Randers kommunes elitechef Morten Arvidsson mindede de kvindelige håndboldspillere om, at netop de med det hold blev de første i Randers HK, der vandt et trofæ:
"Det var flot, overgår f.eks. langt en andenplads i ligaen", sagde Arvidsson, der håbede, at RHK vil kunne fortsætte i fremgang, komme i slutspil og gerne finale. Her kan alt ske. "I har formatet til at vinde, og det har I allerede bevist".
Som nævnt var der Lyngby-vaser til de danske pokalvindere, der lammetævede ellers suveræne Midtjylland, mens de fleste andre holdt juleferie. Hvis pigerne går hele vejen i kampen om det danske mesterskab til sommer, bliver der brug for endnu en gave, så måske der skulle opfindes en Randers-vase.
Håndboldpigerne deltager også den 28. januar, hvor Randers Kommune holder sin årlige fejring af idrætsudøvere.
Tekst og foto: Kurt Helge
RHK Pokal-2RHK Pokal-3RHK Pokal-4RHK Pokal-5RHK Pokal-6RHK Pokal-7RHK Pokal-8RHK Pokal-9RHK Pokal-10RHK Pokal-11RHK Pokal-12RHK Pokal

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Randers HK, håndbold, kvinder, pokal, pokalvinder, randers