DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Unge hjælper flygtningecenter
20 photos

Der var glade smil, godt humør, indefodbold i tre haller og masser af samvær i fællesarealerne hos Arena Randers, da Skywalk Randers søndag afviklede Charity Cup 2017.
Skywalk er ungdomsgruppen i Den Evangelske Frikirke i Randers. Udover sine medlemsaktiviteter står Skywalk hvert år for en række events, og indefodboldstævnet i Arena Randers er en årlig tilbagevende begivenhed, der har til formål, at de unge gennem deres deltagelse hjælper nogle af verdens svageste.
I år var målet at støtte Projekt Faros, som er et flygtningecenter i Grækenland. Faros hjælper og ledsager nogle af de mange mindreårige flygtninge i Athen. Mange forældreløse børn flygter til Grækenland, og der er markant brug for hjælp til de mange børn. Overskuddet fra Charity Cup 2017 går til dette projekt.
Der deltog 32 hold. Finalen stod mellem FC Aarhus og "Vi gi'r den gas", hvad sidstnævnte så gjorde med en sejr på 6-3. Vinderholdet var sammensat af spillere fra Randers, Aarhus og Ålborg.
Skywalk-4Skywalk-2Skywalk-3Skywalk-5Skywalk-6Skywalk-7Skywalk-8Skywalk-9Skywalk-10Skywalk-11Skywalk-12Skywalk-13Skywalk-14Skywalk-15Skywalk-16Skywalk-17Skywalk-18Skywalk-19Skywalk-20Skywalk

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Randers, arena, athen, charity, flygtninge, flygtningecenter, fodbold, grækenland, indefodbold, skywalk