DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Johnny Cash Band hos Dizzimizzlizzi
6 photos

Intet mindre end Johnny Cash Band giver onsdag den 18.maj koncert på Dizzimizzlizzi i Torvegade i Esbjerg. Og nej, det er selvsagt ikke det originale band, men det midtjyske coverband, der gennem en årrække har haft succes med på deres måde at fortolke Johnny Cash i originalens ånd.

Musikerne i Johnny Cash Band påtager sig ganske enkelt rollerne som bandets oprindelige aktører, og så er hele repertoiret livsbekræftende Johnny Cash-sange krydret med anekdoter om den legendariske amerikanske country-, blues-, rock- og popstjerne, som ofte gemte fine vedkommende tekster i selv de meste enkle af hans sange.

-Johnny Cash Band er dannet som en hyldest og tribut til legenden Johnny Cash og der serveres da også med en række af de mest kendte sange fra 50erne og 60erne, og helt op til de sidste indspilninger umiddelbart før Johnny Cash´s død i 2003,« fortæller sangeren og guitaristen Ivan Bach, som agerer Johnny Cash i bandet. Hertil kommer Preben Dybsdal som guitaristen Luther Perkins, Per Arlyng som bassisten Marshall Grant og trommeslageren Tommy Kragelund som W.C. Holland. I den opstilling er bandet at sammenligne med den oprindelige besætning, som Johnny Cash og the Tennessee Three etablerede i 1960.

Året 2016 har Johnny Cash Band afsat til ”Big River-tour” med afsæt i sangen ”Big River” fra 1958, der gav Johnny Cash et af hans første store hits med 14 uger på de amerikanske country-hitlister. ”Big River” var i øvrigt skrevet og produceret af det kendte makkerpar Sam Phillips og Jack Clement fra Sun Records.

Siden starten i 2010 har Johnny Cash Band optrådt på utallige musikfestivaler, ved byfester, i forsamlingshuse og andre spillesteder i Danmark. Hvert år renoveres repertoiret så publikum hver gang kommer til at opleve nye sange fra Johnny Cash’s musikalske skattekiste, men selvfølgelig er klassikere som ”Ring Of Fire” og ”Folsom Prison Blues” at finde ved hver optræden, ligesom sætlisten indeholder et udvalg af både de ældre og yngste Johnny Cash-sange.

I flere år har Johnny Cash Band været på Ringkøbing Fjord Jazz Festival. Ved det midtjyske bands første besøg i Esbjerg fortsætter Bent Varny Ebsen fra Dizzimizzlizzi bestræbelserne på at servere bred og varieret underholdning for et voksent publikum.

Billetpris kr. 100 - du kan bestille her:
http://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=0c0c1a6ed5
Cash AulumDSC_6031-Ivan-2JCB (1 of 1)-2JCB (1 of 1)-5JCB (1 of 1)-24JCB (1 of 1)-46

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Johnny Cash Band, dizzimizzlizzi, esbjerg, koncert, rock