DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Bluesnight, når det er bedst...
20 photos

Der var to vidt forskellige bluesbands på scenen hos Bluesnight i Randers fredag aften:

Et af Europas allerbedste, tyske BB & The Blues Shacks, og så de lokale powerblues helte fra All That Blues.
Begge havde stor succes, og dermed kunne musikforeningen notere sig, at efterårets program blev sat i gang med samme høje kvalitet, som tilfældet var det i foråret.
BB & The Blues Shacks lagde ud med at markere B.B. Kings fødselsdag, og så var skemaet ellers lagt for en suveræn tur rundt i de fleste af bluesmusikkens stilarter: swing, jump, shuffle og såmænd funky, hvis det da ikke var straight blues som B.B. og de andre store kanoner har præsenteret den.
Vokalerne var flotte, og så kunne Blues Shacks variere med den ene fine solo efter den anden - på guitar, harpe, klaver og orgel. Der var lovet høj international klasse fra et band med 20 år på bagen. Og det blev leveret til fulde.
All That Blues havde åbnet aftenen med en gang sjældent energisk blues, hvor både tempo og intensitet var høj. Bandet rager op i de lokale bluesliv på Randers-egnen og er iøvrigt på scenen igen, når Bluesnight holder sin første ordinære generalforsamling den 18. november.

Næste bluesaften på Underværket er allerede 14. oktober, hvor Ole Frimer Band spiller.
All That Blues-1-2All That Blues-1-3All That Blues-1-4All That Blues-1-5All That Blues-1-6All That Blues-1-7All That Blues-1Blues Shacks-1-2Blues Shacks-1-3Blues Shacks-1-4Blues Shacks-1-5Blues Shacks-1-6Blues Shacks-1-7Blues Shacks-1-8Blues Shacks-1-9Blues Shacks-1-10Blues Shacks-1-11Blues Shacks-1-12Blues Shacks-1-13Blues Shacks-1

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:all that blues, blues, blues shacks, bluesnight, koncert, randers, underværket