DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI | Succes for BAGjul i Hobro
66 photos

Forsøget på at lave en reunion - genforeningsfest - i Hobro 1. juledag oversteg næsten forventningerne. Det blev en tilløbsstykke for over 300 mennesker, der satte hinanden stævne i Det Røde Pakhus ved havnekajen for at møde dem, de kendte fra hverdagen, og dem, der måske kun var i Hobro denne ene gang om året. Ingen tvivl om, at BAGjul bliver gentaget til næste år.

Det blev en succes, selv om forudsætningerne ikke for alvor var til stede, da Michael Madsen og hans hjælpere kastede sig over Det Røde Pakhus 1. juledags eftermuiddag for at gøre stedet klar til aftenfesten: det var "bare" et tomt lokale, men det blev gjort flot med siddepladser lavet af paller og med halmballer og små borde, så det blev rigtig hyggeligt. Der blev lavet en scene, som med flot lys kom til at bære et aldeles suværænt disco-, rock- og popband The A-Team, der i den grad rev publikum med uanset om man "bare" ville nyde musikken, stemningen og varerne fra den velassorterede bar eller om man ville danse skosålerne tynde. Hvilket de iøvrigt også kunne gøre til musik fra den veloplagte DJ Mathias Daniel.

Der var koldt i pakhuset. Hundekoldt! Men det fik Michael Madsen klaret med en fremtrylle store plastrør, der kunne blæse varmt luft ind i lokalet. Og da hjertevarmen begyndte at brede sig gæsterne i mellem, var der ingen der frøs.

En rigtig fin fest. Som en ekstra mandelgaven. Dejligt, når et frisk initiativ bliver taget godt imod i form en god opbakning, så ingen tvivl om at Michael Madsen gentager successen.
Han er iøvrigt selv en af dem, der vendte hjem til Hobro for at holde jul Dagligdagen tilbringer han i Ålborg, hvor han driver online-marketingsbureauet Lidt Lakrids.

Aftenens og nattens deltagere siger tak for initiativet.
Billederne her er taget er Kurt Helge fra khkommunikation i Randers til DK-event.
Jul Hobro-2Jul Hobro-3Jul Hobro-4Jul Hobro-5Jul Hobro-6Jul Hobro-7Jul Hobro-8Jul Hobro-9Jul Hobro-10Jul Hobro-11Jul Hobro-12Jul Hobro-13Jul Hobro-14Jul Hobro-15Jul Hobro-16Jul Hobro-17Jul Hobro-18Jul Hobro-19Jul Hobro-20Jul Hobro-21

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:a-team, bagjul, fest, genforening, hobro, julefest, pakhus, party, renuion